sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Slovenia, kovaa ja korkealta

 Noni. Slovenia julkaisi viisunsa, ja lievää huvittuneisuutta aiheutti biisin nimi, Amen. Nimittäin Itävallan vielä julkaisematon viisu on myös nimeltään Amen. Harmi kun ovat eri semifinaaleissa, oispa olleet peräkkäin samassa. Ana Soklič olisi ollut Slovenian viisuedustaja myös viime vuonna viisulla Voda.

Oon yrittänyt pystyä sanomaan tästä jotain. No pystynkin: nainen valkoisissa laulaa tunteella ja välillä vielä vähän enemmäkin tunteella. Kovaa ja korkealta, tai no melko matala ääni laulajalla, ihan kiva. Kappaleesta en kyllä sen enempää keksi omaperäistä ja kuvailevaa kirjoittamista. Siinähän se oli. Katsokaa itse, Ana Soklič ja Amen:


No nyt jäi fiilis, etten keksinyt mitään nokkelaa ja avartavaa sanomista. Pahoittelen, Slovenia. Ehkäpä ensi vuonna? On jotenkin myös fiilis, että jospa tätä tilannetta kohentaisi vaikkapa joku Slovenian vanhempi viisu? Hm, mitähän... Ehkä vuodelta 2019 Zala Kraljin ja Gašper Šantlin todella soma viisu Sebi? Jotkut saattaisivat laittaa veikkauksensa sille, että laitan tämän, niin pitäähän sitä: Ansambel Žlindra & Kalamari ja Slovenian vuoden 2010 Narodnozabavni Rock, joka ei päässyt semifinaalista finaaliin, harmillista, sen verran sekopäistä tämäkin touhu. No, vuosi 2010 oli kyllä yksi kovimmista, niin finaalipaikatkin olivat tiukassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...