keskiviikko 24. helmikuuta 2021

MIKSI, NORJA!!!

 Tästä tullee lyhyt kirjoitus. Pystyn ehkä käyttämään vain sanoja: 

- MITÄ IHMETTÄ

- MIKSI

- EI NÄIN

Norja. Kysyn vaan, että mikä teillä on ongelma. JOS viisuihin on pyrkimässä KEiiNO, silloin viisuihin lähetetään KEiiNO. Enkä ole yksin tämän järkytyksen kanssa, somessa on järkyttynyttä porukkaa enemmänkin. 

Norja siis lähettää viisuihin TIXin esittämään kappaleen Fallen Angel. No sinällään osuva sanoitus kertosäkeessään: 

Here in the dark 

Inside the hole in my heart 

I'm fighting all of my demons tryna tear me apart 

And I'm still not sure what you ever saw in me


En vaan edes pysty käsittämään. Omasta, ja suuren osaa Eurooppaa mielestä viisuedustajan olisi pitänyt olla tämä. Mitä, miksi, ei näin. 


KEiiNOhan edusti Norjaa loistavasti vuonna 2019 viisullaan Spirit In The Sky, pääsi sillä finaaliin ja sijoittui finaalissa kuudenneksi. Sijoitus on nykyisen kahden finaalin järjestelmän, eli 12 Euroviisujen, ajalta Norjan neljänneksi paras. Omasta mielestäni tämä on yksi Norjan parhaista viisuista, ikinä. 


Ja koska kukaan ei kysynyt, vastaan. Norjan paras viisuhan on vuodelta 2006, Christine Guldbrandsenin esittämä Alvedansen. Kappale oli finaalissa 14., ja on päässyt mun kaikkien aikojen viisujen top kymppiin.


Ja koska kukaan ei vieläkään kysy mitään, vastaan, että kyllä. Norjalla on myös vuoden 2010 voitostaan tuolloinen kaikkien aikojen piste-ennätys finaalissa ja näin, joten koen tarpeelliseksi linkittää myös tämän viisun. Ja myös siksi, että viisutiimin jäsen S varmaan kommentoisi kirpeästi, jos en niin tekisi. Joten tässä teille Fairytale:

Ja koska kukaan muu ei näköjään kysy tätä tämän kevään suurta kysymystä, kysyn itse:
MITÄ *sensuroitu* NORJA!?!?!?!

2 kommenttia:

  1. Jäsen S täällä. Fairytale! <3 Se oli eka vuosi kun meidän porukalla oli viisubileet. :) Legendaarinen vuosi siis monella tapaa!

    VastaaPoista

Juries, may I have your votes, please...