sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Joined the dark side with Blind Channel

 Joinain vuosina jotkut maat aiheuttavat karsintapettymyksiä. Joinain vuosina valitaan oikein, siis minun mieleni mukaan.

Ja sitten joinain vuosina joku, joka on mielestäni loistava ja todellakin kuuluu viisulavalle, tulee ja toteuttaa sen aivan yltiöpäisen ylivoimaisesti.

Kun kuulin Blind Channelin viisutyrkyn Dark Side, tiesin, että tässä tää on. Voitte lopettaa prosessin, voittaja on selvillä. Seikka on saletti ja muut heitot. Kun olin kuunnellut kappaleen noin parikymmentä kertaa, tiesin, että tässä tää on jne. Nyt kuuntelukertoja en ole edes laskenut, ja yhä vaan kuulostaa mahtavalta ja vielä paremmalta. 

Eilen oli UMK-finaali, ja olipa jännittävää. Pistelaskussa 25 % kokonaispisteistä tulee kansainvälisten raatien pisteytyksestä, sen voitti Blind Channel. Äänistä 75 % tulee suomalaisten yleisöäänestyksestä. Toivoin kovasti voittajasuosikkiaan äänestävien olevan samalla pimeällä puolella kuin itsekin olin. Kun viimeisiä, Blind Channelin pisteitä odotin, hyvä kun muistin hengittää. Ja sitten se jättipotti! Blind Channel sai 551 ääntä, ihan holtiton etumatka toisena olevaan Teflon Brothersin X Pandoran I love you -ehdokkaaseen! Ja kun tsekkasin yleisöäänet, oli ero vieläkin muhkeampi: yleisöäänistä Blind Channel sai 479 ääntä, kun kaikki muut ehdokkaat, siis kaikki kuusi muuta ehdokasta, saivat yhteensä 403 ääntä. Eli vielä kerran rautalangasta: Blind Channel sai 54,3 % yleisöäänistä! 

Nyt on kyllä mukavaa, ja voi huutaa OIKEIN VALITTU! Rytinällä mennään, oikein odotan kun tämä niin sanotusti pärähtää käyntiin viisulavalla. Ihan sama voitot ja muut, sillä ei väliä mulle, sillä on, että nyt kyllä jysähtää! 

Tässä UMK:n live-esitys:


Ja tässä videoversio:

Taidankin kuunnella vielä kerran...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...