sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Kyproksen El Diablo, ei kovin pirullinen kuitenkaan

 Kyproksella ei tänä vuonna juurikaan kansallisia karsintoja käyty. Tai ehkä käytiin, mutta viisuvalinta oli ilmoitusasia. Marraskuussa 2020 Kyproksen yleisradioyhtiö  Cyprus Broadcasting Corporation ilmoitti ennakkokarsinnan kautta edustajaksi valitun Elena Tsagrinoun viisulla El diablo.

Ei tästä oikein ole mitään sanottavaa. Tai sanon sen, mitä varmasti moni teistä ajattelee: Oottekos muuten koskaan kuunnelleet Lady Gagaa? Ihan hyvä artisti. En tiedä mistä tuli nyt yhtäkkiä mieleen... Jep. 

Tästä kuulee, että taustalla on tätä kansainvälistä viisutehdas-porukkaa, jotka ovat olleet muidenkin maiden viisuja vuosien mittaan väsäämässä. Esimerkiksi tämän viisun taustalla olevista tyypeistä muutama, Laurell Barker ja Thomas Stengaard ovat olleet tekemässä myös Emmelie De Forestin esittämää viisua Only Teardrops, jolla Tanska voitti viisut vuonna 2013.

No näillä mennään, ei niin kovin diabolisesti elikäs pirullisesti, hiukka löysää nimeen verrattuna?


Ai joo! Kyproksen kohdalla pääsen taas häivyttämään mainettani balladivastaisena viisufanina. Kyproksellakin on muutama mainio hitaampi viisubiisi, kuten tämä vuoden 1982 viisu, Anna Vissin esittämä Mono i agapi (Only love), joka sijoittui viidenneksi viisuissa. Voittaja noissa brittien Harrogatessa järjestämissä viisuissa oli Saksan vasta 17-vuotias Nicole viisulla Ein bißchen Frieden. Tuo oli ensimmäinen Saksan kahdesta viisuvoitosta, toisen toi vuonna 2010 toinen nuori nainen, Lena viisulla Satellite. Tämä on yksi viisutiimin jäsen J:n lempiviisuista. Jep, karkailen aiheesta, mutta jos joku viisuvuosi tupsahtaa eteen, on mielenkiintoista rönsyillä suuntaan ja toiseen!


Ok, mutta näin talven keskelle on kyllä laitettava Kyprokselta pläjäys oikein kunnon viisuhömppää, kimallusta ja pirtsakkuutta. Ehkä joku kerta ohitan tämän, kun postaan ihan mitä vaan Kyproksesta, mutta todennäköisesti en. Eli laitetaas taas punaista huulipunaa, hymyillään ja lauletaan la-la-la-love! Tässä siis Kyproksen aurinkoa, Ivi Adamou vuonna 2012 16.sijoittuneella viisulla La-La-Love:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...