maanantai 15. maaliskuuta 2021

Ruotsi ja Melodifestivalen

 Melodifestivalen-sirkus on tältä vuodelta ohi, ja Ruotsin viisuedustajaksi kisasi Tusse kappaleella Voices. Mielestäni aika keskiverto, ei ollut lemppareitani Mellossa tänä vuonna. Mutta toki viisukelpoinen kappale, ja koska kyseessä on Ruotsi, pääsee varmasti semifinaalista finaaliin. 


Mistä sitten tykkäsin Melodifestivalenilla tänä vuonna? No käytäisiinkö tämä läpi vaikka osakilpailu kerrallaan?

Osakilpailu 1: Lempparini oli niin kovin ruotsalainen Arvingarna kappaleellaan Tänker inte alls gå hem. Hei, tämä laulettiin ruotsiksi, tietysti olin, että jee. Tosi reipasta ja modulaatio ja kaikkea!

Osakilpailu 2: Toki tähän voisi sanoa jotain kuten Dotter kappaleella Little dot, mutta hei, jokin ihan muu on aina ihan huikeinta, joten Eva Rydberg & Ewa Roos + Rena rama ding dong. Sillä "kom allihopa nicke-docka med oss, dansa loss, sing-a-long, rena rama ding dong" ja ehdottomasti DING DONG!!

Osakilpailu 3: Tässä on kappaleen nimi sitä luokkaa, että tämä pitää valita tästä osakilpailusta, ihan sama oliko paras kappale vai ei. Nu kör vi, Emil Assergård & Om allting skiter sig

Osakilpailu 4: Eipä tässä selittelyjä tarvita, The Mamas kappaleella In The Middle. Itse oisin laittanut tämän viisuihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...