sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Esikatselut & viisuhuuma nousussa

Oi, viisujen esikatselut! En tosin yövuoron takia voinut kokonaan katsella, mutta pätkittäin kumminkin. Täytyy puuttuvat kohdat katsoa Yle Areenalta, oli kommentointi niin hauskaa raadilla.

Sen verran ehdin vilkaista suhiessani sinne sun tänne, että tajusin: sehän alkaa jumprahuitti viisuviikko. Hei miettikää, viisuviikko! Monelle ensi viikko on ihan normaali viikko, mutta ehei, ei se ole, se on joulu, juhannus, vappu, uusi vuosi ja kaikki mahdolliset juhlapyhät samalla kertaa. Mulle. No hei, väitättekö ettette ole kukaan saaneet hiukan kyyneleitä silmiin liikutuksesta, kun tajuatte, että nyt on se aika vuodesta? Ai eitte? Okei, no tää oli sitten sarjaa "nolot tunnustukset", mutta sellainen tunne oli esikatselun loppuessa ja ajatellessa ensi viikkoa.

Hiukka menee normiviisuviikosta erilaiseksi kyllä tuleva viikko: ei ole joka ilta viisustudiota meillä kotona perheen ja kaverien kesken, ainoastaan tiistaina. Torstaina olen yövuorossa (ja se on vieläpä Suomen semi, jossain määrin karmaiseva tilanne) ja lauantaina olemme reissussa. Hitsi. Tämmöinen pieni mahalasku viime vuoden Malmön huuman jälkeen. Mutta ei se mitään, Ding ja Dong ajattelisivat tässä kohtaa: WWKD eli What Would Krista Do, ja vastaus: menis iloisella dingdong-asenteella ja ottais parhaat riemut viisuviikosta irti, mitä mahdollista on. Näin teen!

Tuo Ding ja Dong ja WWKD oli viime vuoden viisufinaalin jälkitunnelma... Ei tullut voitto kotiin eikä edes kakkossija, mutta viisutiimin jäsen P ja minä iloitsimme DING- ja DONG- paidoissamme juuri keksimällämme asenteella ja ajatuksella: What Would Krista Do. Jep. Se tuntui hyvältä ohjeelta silloin ja tuntuu hyvältä nyt ja yleensä aina. Sopivasti tähän voisi lainata Ace of Basea (jees, sitä ruottalaista poppispoppoota): "Carry on smiling and the world will smile with you".

Nyt esikatselujen jälkeen, ja kuunneltuani erityisesti joitain viisuja useampaan kertaan, mulle tuli pakottava tarve päivittää mun viisupuntaria. Niinpä menen ja teen sen nyt. Ja pohdin mitä pisteitä annan ensi tiistaina semifinaalissa... Pitääkin väsätä semiä varten esiintyjälista, jonka voi antaa kotikatsomon jäsenille pisteytystä varten. Jospa jäsen J taas tekisi sitten hienon yhteenvedon koti-jurymme äänistä ja lopputuloksesta - näin näkisimme kuinka väärässä Eurooppa taas on (ja me oikeassa).

HERÄTKÄÄ!! Nyt on se aika, nyt se alkaa!!!

Ja näillä mennään... Something better!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...