keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Ei viisuja ilman Jedwardia

Jedward, irlantilais-kaksoset John ja Edward, ovat todennäköisesti ikuisuusvieraita Euroviisuissa. Kyllä he toivatkin osallistumisillaan ihan uutta pirteyttä viisuihin, iloa ja energiaa. Ja fanitusta, meilläkin teini on yhä innokas Jedward-fani. Mikäpä on fanittaessa, pojat ovat iloisia ja pomppivaisia... Nalle Puhissa he olisivat Tikru-kaksoset, arvelen. Ihan tarpeeksi on maailmassa synkistelyä ja negatiivisuutta, on se ihanaa kun on jotain joka oikein puhkuu ja puhisee positiivisuutta ja auringonpaistetta.

Eilisessä semifinaalissa Jedward pääsi tv-kuviin kahdesti. Väliaikaohjelmana mm. esiteltiin Euroviisujen ennätyksiä, tässä ennätykset aiheesta "korkein kampaus" ja "isoimmat olkatoppaukset:



Jedward edusti Irlantia Euroviisuissa:
Jedward on ehtinyt muutenkin esiintyä riekkua pomppia viisutapahtumissa. Yksi suosikeistani on "laulutaistelu" Ruotsin viisukarsintakarnevaalin eli Melodifestivalenin finaalissa vuonna 2013, juontajien, Ginan ja Dannyn kanssa. Aivan hulvattoman hauska versio Lipstickistä!

On Jedward tehnyt jotain viisujen ulkopuolellakin... Tässä esimerkiksi Luminous, ihana poppisbiisi... "We've got the stars and moon in us, we're always gonna be luminous..." Ja uusi kappale, jota teini meillä soittaa tauotta, Free Spirit.

Jedwardilla on oma YouTube-kanava, JEDWARDTV, jossa on musiikin lisäksi hulvattoman hauskoja videopätkiään. Muistan yhden Bakun viisujen hauskimman jutun olleen seurata poikien päivittäisiä videopätkiä, joissa seikkailevat kaupungilla tai juttelevat hauskoja, tapaavat muita viisuedustajia ym. 

Tätä(kin) viisujen pitää olla, viihdettä ja hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...