torstai 20. helmikuuta 2014

Pollapönk... että mitä?

Islannin karsinta oli viime viikonloppuna. Olipahan kaikenlaista joikhaajaa heillä yrittämässä, ja lopulta karsintafinaalissa nätti tyttö ja komea mies ja reipas bändi ja... Pollapönk.

Pollapönk herätti jotain mielleyhtymiä viime vuoden Eesti Laul -finalistiin Winny Puhhiin, vaikkei yhtyeissä ja biiseissä oikeastaan paljon yhteistä ole. Silti jotenkin tuli sellainen laimea Winny Puhh -fiilis. Erittäin laimea siis, siinä missä Winny Puhh oli pläjäys isolla, raa'alla merilohella päin näköä, on Pollapönk turskaa epäsovinnaisella tavalla valmistettuna.

Voin kyllä tätäkin katsellessa kuvitella islantilaisten fiiliksiä kun Pollapönk voitti karsinnan, osa varmasti riemuitsee ja osa tuntee suunnatonta häpeää... "Tommosta sontaa lähetetään ja miltä ne näyttääkin!" Mä kyllä tällä hetkellä valitsen sen riemun, ainahan on mukava katella miehiä vanhoissa kunnon teryleeniverkkareissa! Mikäs sen parempaa! Kappale oli mukava, ihan kiva, vähän jäi laimeaksi kyllä. Tuolla näöllä ja asenteella voisi biisissä olla hiukka enempi potkua... No, tämä oli karsintavaihe, katsotaan miten kappaletta viisuviritetään. Olen kuitenkin toiveikas, että Islanti piristää viisuiltaani sitten toukokuussa, ettei ihan jokainen kappale ole vessatauko.



Ja kun kerran Winny Puhhin mainitsin, niin tottahan toki täytyy tähän laittaa myös heidän viisutyrkkynsä, Meie cundimees üks korsakov läks eile Lätti. Sanokaapas tuo oikein monta kertaa nopeasti peräkkäin. Jepjep. Ja sitten antaa palaa:


(ja tarvitseeko mainitakaan: tykkäsin... olisi ollut niin komeaa jos Winny Puhh olisi päässyt edustamaan Viroa viisuissa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...