tiistai 10. toukokuuta 2022

Viisuhuuman nostatusta!

Viisuviikko, eli elämä on yhtä viisua, innostusta ja jännitystä.

Eurovision.tv on YouTube-kanavallaan julkaissut videoita, joissa pääsemme tutustumaan viisuedustajiin. Heille on iso kulho täynnä palloja, jotka sisältävät kysymyksiä, videolla he vastaavat niihin. 

Videoita on useampia, ensimmäisenä julkaistulla "66 Questions: Subwoolfer's first kiss, Chanel's kick, S10's Bzz..." Subwoolferin meininki on aika villiä, myös TikTokissaan, suorastaan kaaosta ja sekopäisyyttä, kuten avaruus-susilta voi kuvitellakin. Subwoolfer on yksi parhaita juttuja tänä vuonna viisuissa! Tulen heistä niin hyvälle tuulelle... niin ja alkaa tehdä mieli banaaneja. 

Ja spoilaan hieman sisältöä: Lordi mainitaan muutamankin kerran. Torille!! 


Toinen video julkaistiin juuri nyt, odottelin tässä YouTuben äärellä ja nyt video on julkaistu! Tällä videolla päästään mm. kuulemaan viisuedustajia laulamassa Britney Spearsia. Ette ehkä tienneet tarvitsevanne tätä elämäänne, mutta tietysti tarvitsette. Ja lempituoksuista kysytään, videolla selviää kenen lempituoksu on hänen vanhempiensa kodin tuoksu. Ja varautukaa säikähtämään tosielämän kummitustarinoita! Ja tietysti kun tällaista kysytään, kysytään myös toimintaohjeita kuinka toimia ensimmäiset 24 tuntia zombie-invaasiossa. Jottei liian synkäksi menisi, kysytään myös Disneyn lempipahiksia. Ja tyylikkäästi lopetetaan ikuiseen huumorin aiheeseen... no tsekkaa itse. 



Ai että, mitä hyvän mielen videoita nostattamaan fiilistä näin viisuhuuman keskelle. Tänäänhän on eka semifinaali, enkä oikein kykene mihinkään hyödylliseen ja älylliseen näin ennen iltavuoroa. Paitsi että onhan viisuilu hyödyllistä ja älyllistä, pöh, pois tuommoiset ajatukset. Nyt on viisuviikko ja mä elän ja hengitän viisuja! 

Joten... katsottaisiinko vielä muutama harjoitusvideopätkä? 

Yksi juttu mun on sanottava, oli Suomen viisusta muuten mitä mieltä tahansa: Lauri Ylönen, ole ystävällinen ja laita paita päälle! Jotenkin tuo paidattomana hilluminen ei ole mun mielestä hottia kamaa. Hmpfh. 

Pitää tosiaan muistaa ostaa banaaneja tänään. 

Satunnaista viisutriviaa: Bulgarian edustajan, Intelligent Music Project -bändin jäsenistä yksi on edustanut Bulgariaa viisuissa jo kahdesti aiemmin. Rumpali Stoyan Yankoulov edusti Elitsa Todorovan Bulgariaa vuonna 2007 viisulla Water, tämä viisu on mun kaikkien aikojen viisujen top kympissä, sekä vuonna 2013 viisulla Samo Shampioni. Vuonna 2007 duo toi Bulgarialle viidennen sijan, joka oli sen paras sijoitus vuoteen 2017 saakka, jolloin Kristian Kostov sijoittui toiseksi viisulla Beautiful Mess. Vuonna 2013 Elitsa & Stoyan karsiutuivat semifinaalissaan, eivätkä päässeet finaaliin.

Ai että tulen hyvälle Slovenian LPS:n esityksestä. Kannatin heitä jo Slovenian karsinnassa, tässä on hyvä fiilis. Mietin miten sujuu ison lavan show, ovat nuoria kuten moni edustaja tänä vuonna, 18-19-vuotiaita. Mutta hienosti ja luontevasti näyttää sujuvan! 

Ukrainaa on veikkailtu viisujen voittajaksi, itse asiassa viisutiimin jäsen J totesi, että voitaisko sopia viisujen olevan eräänlainen konsertti tänä vuonna ja sovitaan jo valmiiksi, että Ukraina voittaa. 💛💙 Oon tosi iloinen, että pääsivät paikan päälle hirvittävästä sodasta huolimatta. Tää oli toinen suosikkini Ukrainan karsinnassa, ja yhä vaan tykkään! 

Albanian Ronela Hajati on kyllä! En nyt keksi sopivaa adjektiivia, mutta hän on niitä kaikkia! Toivon kovasti, että Albania selviää tänään semifinaalista finaaliin, ja uskon, että näin käy. 

Oon koko kevään tykännyt Tsekin viisusta, We are Domin Lights off. Harjoitusvideot ovat hieman aiheuttaneet epävarmuutta tämän suhteen, joten fiilis tämän suhteen selvinnee vasta lopullisen viisuvedon myötä. Ai joo viisutriviaa: laulaja Dominika Hašková on yhden kaikkien aikojen jääkiekkomaalivahdin Dominik Hašekin tytär. 

Taidan tehdä iltavuoroon evääksi salaattia. Ja pysyä yhä Vihreänä. Ja svengailla. Ja olla hyvällä tuulella ihan aina kun näen vilauksenkin tästä tai TikTok-videoistaan:

Parasta tänä vuonna. Se vaan on niin. Tässä on kaikki kohdallaan. Oon kuunnellut tätä viisua kerran 47 kilometrin matkan töihin, nonstop. Upeaa! Heidän viisumeininkiään voi seurata TikTokissa: Alvan ja Ahez

Mutta nyt ehkä tarttee lähteä tekemään sitä evässalaattia ja lähteä ajoissa, että ehtii ostamaan banaaneja. 

Ja tänään klo 22 mennään tällä:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...