lauantai 7. marraskuuta 2015

Pinterest-linkit blogissa

Lueskellessani viisu-uutisia, laitan kiinnostavia muistiin Pinterestiin. Eli eräänlaiselle "ilmoitustaululle", josta voin käydä etsimässä sen uudestaan. Lisäsin tuohon blogin oikeaan laitaan linkit Pinterest-tauluilleni, toinen on Euroviisuille yleensä ja toinen kuluvan kisakauden eli 2016 uutisille ja jutuille. Löydän itsekin sitten helpommin kaiken, kun mietin, että mitenkäs se juttu menikään... Joitain juttuja poimin tännekin ja teen niistä huolella erittäin viiltävää analyysiä, kuinkas muuten, mutta iso osa on lähinnä uutisia ja ajankohtaisuuksia tulevista viisuista (taulu ESC 2016) tai vähän kaikenlaista sekalaista viisuaiheista, juhlaideoista vanhoihin videoihin ja asiajutuista hömpänpömppään (taulu ESC).

Tämmöinen vaan huomioksi. Napsauttelen noita uutisia lueskellessani niitä tuonne Pinterest-taululle, eli silloin tällöin sieltä saattaa bongata uusia uutisia.

Ajattelin, että ehkä tähän löytyisi joku asiallinen, uutishenkinen videopätkä loppuun. Mutta en laitakaan. Muistan kun tää sisustus-Marko ohjelmassaan mietti voiko tehdä jotain just omalla tavallaan ohjelmassaan ja olla omaa mieltään asioista, ja totes, että voin, tää on mun ohjelma - jos ootte eri mieltä, tehkää oma ohjelma. Joten kun tämä on mun blogi niin meen asialinjalta ihan jorpakkoon näin loppukevennykseksi. Tai Pasilaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...