maanantai 9. toukokuuta 2016

Seitsemäs harjoituspäivä Tukholmassa ja avajaismeininkiä

Eilen oli seitsemäs harjoituspäivä Tukholmassa. Lavalla kävivät suoraan finaaliin menijät, eli BIG5 (Espanja, Italia, Iso-Britannia, Ranska, Saksa) sekä isäntämaa Ruotsi. Harjoituspäivä oli siis aiempia lyhyempi, mutta syystäkin. Illalla oli perinteinen viisuviikon avajaisjuhla, Opening ceremony, jonka kiinnostavin kohta taitaa olla Red Carpet, eli viisuedustajien saapuminen punaiselle matolle.

Saksan Jamie-Leen toinen harjoitus

Ranskan Amirin toinen harjoitus. Telkkarin esikatseluohjelmassa kommentoivat kuinka Amir hymyilee ärsyttävän paljon. No höps, ihana kun hymyilee! Ja mikäs on hymyillessä kauniilla hampailla, varmaan työn kuvaan kuuluu hampaista huolehtiminen, hän on nimittäin ammatiltaan hammaskirurgi. Hymyile vaan Amir, kyllä maailmassa on ihan liikaakin mökötystä!

Eilen tosiaan avattiin viisuviikko. Aamupäivällä nostettiin kuninkaanlinnan luo lippusalkoihin kaikkien osallistuvan 42 maan liput. Heh, 42 osallistujamaata. Erinomaista. Sanoo Douglas Adams -fani. 


Red Carpet -fiilistelyä

Niin että nyt se on virallisesti alkanut, viisuviikko. Hei hoi, antaa palaa, nyt hörhöillään ja urakalla! Pitää ehkä ottaa hiustenkuivaaja tuulikoneeksi, kultatennarit jalkaan ja jammailla diggiloo diggiley!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...