sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Viisukevät 2017

Ajattelin tänä vuonna tehdä itselläni ihmiskokeen. Yleensä tässä vaiheessa tykitän vuoden viisuja soittolistalta non-stopina, osaan kappaleet ulkoa edestakas ja olen järjestänyt ne viisupuntarissa pistejärjestykseen.

Mutta nyt ei! Ajattelin kokeilla millaista on olla ei-niin-fanaattinen viisuilija. Eli katson esikatseluohjelmat, ja sitten varsinaiset viisut. Ilman kappaleiden joka tahdin ja iskun ja sanan oppimista ulkoa. Jos olis jotenkin erilainen näkemys niihin... Kokeillaan.

Nyt lähti esikatselu käyntiin, justiinsa viisutiimin jäsen PS:n kanssa katselen Euroviisaita. Ollaan kyllä eri osoitteissa, mutta synkronoitiin ohjelman katselu Yle Areenassa, ja keskustelemme netissä kappaleista ja annamme niille pisteitä. Toimii se näinkin.

Viisuja varten on jo töissä laitettu vuorotoiveita listaan ja ainakin yksi viime kevään viisutiimin vierailevista teinijäsenistä on kysellyt voisiko tänäkin vuonna tulla meille katsomaan. Toki, porukalla se on hauskinta!

Nyt näin kesken esikatselujen voin sanoa, että välillä oli puuduttavaa balladia, en tiennyt missä kappale loppui ja toinen alkoi. Portugal oli kyllä söpö, omalla kielellä ja ihan omalla tyylillä. Eli meillä on viisuiltana ainakin jotain portugalilaista naposteltavaa... Kohtahan täytyy miettiä sitäkin, menu ja muut. Mitä laittaa päälle, mitä värejä kannattaa, kaikki se hauska mikä viisujen katseluun liittyy. Kevät ja Euroviisut, ihanat asiat odottavat edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...