torstai 5. toukokuuta 2016

Kolmas harjoituspäivä Tukholmassa

Tämän päivän harjoitukset eivät aiheuttaneet mussa niin suurta innostusta kuin eilen ja toissapäivänä. Ei Top 10 -suosikkejani tänään, vaikka ihan hyviä kyllä. Tsekataan nyt kumminkin mitä treeneissä on tapahtunut - semitylsät semifinaali-treenit on sentään parempi juttu kuin täysin Euroviisuton päivä! On tuossa videolla kyllä kiinnostavaa tuo soundcheck-studion, sound check room, esittely. Eli soundcheckit tehdään eri tilassa, ei lavalla, niin että homma on selvä jo lavalle mennessä. Kätevää. Muutenkin tuo taustatyön esittely on kiinnostavaa, valmistelujen ja muun.


Lyhyet pätkät kaikista eilen harjoitelleista maista. Tykkään päivä päivältä enemmän Irlannista. Australian Dami Imillä on upea ääni, kappale vaan ei ole ihan mun lempparikamaa. Odotan tälle kyllä menestystä jossain määrin.


Dami Imin ääni on tosiaan hieno. Ja kuulemma puku on jotenkin erittäin tärkeä esitykselle... jänskää nähdä millainen. 

Australian ensimmäinen lavaharjoitus ja Dami Imin kommentteja osallistumisesta viisuihin

Irlannin Nicky Byrne backstagella: Eurovision Song Contest feels like the Olympic Games

Irlannin ensimmäinen lavaharjoitus. Mä niiiin tykkään tästä, on toki perus-viisu, maailmanparannus-tsemppausta, mennään kuulkaas auringonpaisteeseen seisomaan niin kaikki on ihanaa! Vähän sama meininkin kuin Tanskan Lighthouse X:n viisussa. Mutta hei, miksi ei! Onhan se ihanaa jos on vähän enemmän iloa, vähän enemmän aurinkoa, vähän parempi maailma, vähän onnellisempia ihmisiä, antaa tulla vaan tämmöistä! Ja jep, kohdassa 0:42 meni vähän mönkään laulu, mut osoittaako sen huomaaminen vain sen, että mä selkeästi kuuntelen näitä liikaa etukäteen... Heh.

Ja jottei kenellekään jäisi epäselväksi, niin selvitys mikä on melkein-kaimojen ero - Suomen Sandhja ja Serbian Sanja. Sandhjalla on D ja Sanjalla ei. Olennaista tahi ei. Nyt tiedätte.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...