perjantai 22. toukokuuta 2015

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua

Loma alkoi ja viisuvalmistelut räjähtivät käyntiin ihan huimalla innolla. Huomenna on juhlapäivä! Kävin ostelemassa juomapuolta tänään, niin limua kuin aikuisten juomiakin. Ja tein tänään synttäritarjoiluja, huomenna on viisujen lisäksi synttäripäiväni, oikein mukava synttärilahja kun on viisufinaali samana päivänä. 

Ostin limuille tuommoiset pienet ämpärit, niihin mahtuu monta tölkkiä tarjolle (jatkokäyttö elintarvikekäytössä suunniteltu jo). 


Appelsiinilimua ja kofeiinikamaa lapsille, pärisevät sitten ainakin pisteidenlaskun loppuun asti? ;-)

Aikuisille valitsin ystävällisen Alkon myyjän kanssa suosikkimaiden tuotteita. Myyjä muistikin minut aiemmilta vuosilta ja auttoi mielellään, ja kun muut oli valmista, keksi ehdottaa australialaista kuohuviiniä vielä kun kerran Australia mukana. 

Tämä olut oli vaan ihan pakko ostaa Pertti Kurikan Nimipäivien kunniaksi. Sinivalkoinen PUNK-etiketti. Välttämätön viisutuote.

Viisujäsen P on Italia-fani, joten italialainen punaviini on pakollinen juttu. Riikinkukko on varsin sopiva etikettikuva viisuviinille, ja vielä lipun värit pyrstössä, täydellistä.

Joo ja tietysti vaatetuskin täytyy huomioida. Tämä vuosi on selkeästi viittavuosi. Esityksien suosikkijuttuja ovat mm. viitat ja puut ja parit kultaiset kengät. Joten kaivan esiin "gyllne skor" huomenna ja ompelen mustaan paitaan kiinni ostamani liuhukekankaat, olkapäille viitaksi... Kuten Keskimmäinen totesi: Äiti, sie oot huomenna Viron lippu.

Aivan. Kannatan Viroa aivan täysin ja innolla! Menin jopa heittämään lapsille, että hei, jos Viro voittaa, lähdetään viisuihin koko perhe. Joten hieman mietin olisiko sittenkin parempi ettei Viro voita, joutuisin lunastamaan arvokkaan lupauksen... Mutta kyllä on niin hieno viisu Virolla, että jos maailma on oikeudenmukainen, Viro voittaa. No jaa, milloinkas viisutulokset ovat ihan oikeudenmukaisia olleet... Okei, 2010 oli kyllä ja 2006 ja 2001. Niin ja 1977. Mutta noin muuten.

Hei, HUOMENNA! Suuri päivä on huomenna!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...