lauantai 21. huhtikuuta 2018

Euroviisaat 2018 - eka jakso

Kevät on pitkällä, Spotify on auttanut tutustumaan viisuihin ilman mitään havaintoa miltä esiintyjät näyttävät. Nyt on lauantai, väsyttää työviikon päälle, joten kahvi, limsa, sohva, telkkari ja Yle Areenasta Euroviisaat on mielestäni mainio idea.

Näitä katsellessa on fiilis, että katson edellisvuoden Euroviisaita, tai sitä edellisen, tai sitä edellisen.... pick a year. Ei hirveästi mitään uutta. Söpösti laulavia tyyppejä, mutta ei sen enempää, kiva ääni laulajilla, joilla tyhjähkö biisi, ja muutama helmi. Helmiä minun makuuni siis, mun suurimman suosikin tästä jaksosta Euroviisaat kommentoivat melko tylsyyslyttyyn. Minä taas jo ilman videota kuuntelin, että ihana viisu, ihana ääni, ihanat sanat - ja tämä vaikka kyseessä on balladi. Hei hoi ihmiset, pidän tänä vuonna balladista, ja niin kovasti, että nenäliinoja tarvitaan. Ja nyt kun näin videon... Kuulkaas, nostan Suomen pehmopaperiteollisuuden nousuun! Vai mitä sanotte tästä (okei, kysymys pitää lukea näin: mitä sanotte tästä jos on hyvää sanottavaa, muuten menkäätte kyynisiin itseihinne miettimään MIKÄ teitä yleensä koskaan liikuttaa kyyneliin asti, te kylmäsydämet 😉).

Liettua
Ieva Zasimauskaitė – When We're Old lyrics

Right from our very first kiss
I knew it'll end up like this
I'm not afraid to grow old
If I have your hand to hold

Euroviisaat jakavat ohjelmassa pisteitä 1-10, ok, luovun tämän ohjelman kommentoinnissa viisupisteytyksessä ja toimin saman mallin mukaan. Mutta itsepäisenä viisuhörhönä pidän sen linjan, että annan vain kerran samat pisteet, eli kerran kymppi, kerran ysi jne. Kun kappaleita oli vain kahdeksan, hellyin sen verran etten kelleen antanut ykköstä (voi miten kiltti olen). Joo ja kahden parhaan jälkeen jätin pistevälin seuraaviin, olivat kuitenkin ihan eri kategoriaa nämä kaksi tämän jakson suosikkiani kuin muut kuusi viisua. 

Ring-a-ding-girl'in pisteet - Euroviisaat 2018 jakso 1:
  1. piste: 
  2. pistettä: 
  3. pistettä: Islanti: Ari Ólafsson - Our Choice
  4. pistettä: Azerbaidzan: Aisel - X My Heart
  5. pistettä: Albania: Eugent Bushpepa - Mall
  6. pistettä: Belgia: Sennek - A Matter of Time
  7. pistettä: Bulgaria: Equinox -  Bones
  8. pistettä: 
  9. pistettä: Liettua: Ieva Zasimauskaitė - When We're old
  10. pistettä: 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...