sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viisutiimi kiittää ja kuittaa

Huom! Tämä teksti on julkaistu 02/14, poimin sen Facebookista, tuolloin tätä blogia ei ollut.

Sunnuntaina aamupäivällä:
 Nyt on pakattu ja lähtövalmista, siirrymme Kööpenhaminaan yhdeksi yöksi. Kuinka somasti sattuikaan, illalla Emmelie & Tanskan viisutiimi esiintyvät Tivolissa, joka on kaksi korttelia meidän hotellissa. Eli viisuilu jatkuu vielä tämän illan.

Vähän väsyttää kun jäsen P ja minä jäimme ensin Arenalle diskoilemaan viisumusiikin tahtiin ja sitten vyöryimme areenalta poistuvan faniväen mukana junaan ja Folkets Parkin Euro Fan Cafeen, jossa jatkuivat viisubileet aamunkoittoon asti! Takana lomakodilla olimme kuudelta aamulla, kikatutti kyllä kovin meitä, jäsen J ei kikatellut, lähti aiemmin areenalta lomakotiin kun jäimme diskoilemaan, tuossa yhden aikaan yöllä, ja mulla kännykkä kämpillä... Eli hävisimme Malmön yöhön, ja tulimme kuudelta kikattaen kotiin, oli hiukan ärtyisä tyyppi vastassa. Nolotti kyllä ihan kauheasti, kuin teini-ikäistä ikään...

Euro Fan Cafessa kaikkien eri maiden fanien kysymys meille oli:
WHAT HAPPENED TO FINLAND! It was so so so good!!
No, ei osattu vastata, mutta oltiin ylpeitä Kristasta, fanisuosio on todella suuri ja joka puolelta meille laulettiin DING DONG. Naistenvessassakin monikansallinen naisporukka käsienpesupaikalla hoilasi Marry Me:tä, oli se komiaa kun vessan seinät vaan kaikuivat.

Ihan hulvatonta, ja nyt sitten kohti Tanskaa.
Tack och adjö Malmö!

Sunnuntai-iltapäivänä:
   
Noin niinkuin viisufanina Kööpenhamina on aika hyvä paikka tänään. Melkoista riemua.
   
Ollaan nyt hotellissa Kööpenhaminassa, kahden minuutin kuluttua muutaman korttelin päässä esiintyisi Emmelie, Tanskan viisuvoittaja, Tivolissa. Mutta no, mennään myöhemmin. Kauhea hulabaloo tuolla ulkona on, helikopteri pörrää koko ajan, kohta alkaa suora lähetys Tanskan televisiosta tuosta Emmelien esiintymisestä ja viisuvoittojuhlasta. Kuvannee Tivolia ylhäältäpäin.

Vielä myöhemmin sunnuntaina:

Jäsen J lueskeli Kööpenhaminan ilmaisjakelulehteä, jonka otti lentokentältä tullessa. Sen perusteella käveltin kävelykatua, ihailtiin kaupunkia, ja mentiin intialaiseen ravintolaan, jossa oli seisovan pöydän illallinen. Valtava valikoima kaikenlaista erilaista intialaista ruokaa. Eikä sitä ollut sovellettu länsimaiseen makuun vaan hikoilen vieläkin kun mausteet olivat kohdallaan! Huuuuuh... :-)

EUROVISION SONG CONTEST GRAND FINAL


Team DingDong jakoi ennen finaalia areenan ulkopuolella
fanipussukoita, joissa oli mm. huntu, sormukset 
ja Kristan Marry Me -single - tässä meidän DingDong-tyyli


KÖÖPENHAMINA






Intialaisessa ravintolassa, nam nam nammmm!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...