perjantai 17. maaliskuuta 2023

Kaikki viisut julkaistu!

 Nyt se on valmis! Kaikki osallistuvat maat ovat nyt julkaisseet viisubiisinsä. Toisaalta mainiota, toisaalta vähän tylsää: mitä sitä nyt seuraa kun kaikki kansalliset karsinnat on käyty ja hyppely maasta toiseen seuraamaan kisan meininkiä on ohi. Nyt sitten kevät jatkuu keskusteluryhmissä viisuja analysoiden ja joissain ryhmissä saa seurata varsin vahvaa draamaakin keskustelijoiden välillä... Ja tietysti kaikki viisu-uutiset, seuraamieni artistien ja viisuorganisaation uutiset, tiedotteet ja viihteelliset jutut, hassuttelut, videopätkät ja kaikki, niiden seuraaminen on tämän karsinnat - viisut -välin hommaa. 

Tässä siis suunnitelma muutamaksi kuukaudeksi, kunnes viisuviikko lähestyy, Liverpoolissa kasataan lavaa, ja sunnuntaina 7.5. virallinen viisuviikko käynnistyy kun edustajat kävelevät "turkoosilla matolla" kohti avajaisseremoniaa, tilaisuus, jota on mukava seurata livenä netissä. Siitä viisuviikko käynnistyy! Viisuviikko, joka itselläni kerrankin on lomaa, eli aivan mahtava viisuvuosi tämä 2023. 

Kaikkien viisuedustajien videot voi tsekata Eurovision.tv-sivuston YouTube-kanavalta, tässä kooste, jossa parissakymmenessä minuutissa käydään pätkinä läpi kaikki biisit:



"There's not enough silliness in the world.
Eurovision helps to keep it balanced."

-Terry Wogan




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...