maanantai 4. tammikuuta 2021

Tick-tock on uusi ding dong?

 Viisuissa erilaiset ding dong -teemat ovat suosittuja, on Ronnie Carrollin Ring-a-Ding Girl, on Teach In ja Ding-A-Dong ja toki meidän Krista ja Marry me ja erittäin ding dong

Kroatia ilmeisesti yrittää haastaa tuon, sieltä lähetettiin viisuihin tänä vuonna Albinan esittämä biisi Tick-Tock. Kellohan on tikittänyt viisuissa aiemminkin, kun Mariya Yaremchuk edusti Ukrainaa vuonna 2014 viisulla Tick-Tock. Se on tarkkaa laskea, että on just kolme minuuttia eikä melkein! 

Tämä Kroatian Tick-Tock on ihan menevä pop-biisi, mutta en kiellä ettenkö olisi vähän kelloa vilkuillut, että saa kulkea nyt vähän nopeammin kolmen minuutin ajan. Tämä on sitä varmaa keskikastia - ei käy hermoille, ei innosta, ei jää mieleen, kun on huono / hyvä / umpinolo tms. Plussaa tässä tulee oman kielen käytöstä, osassa biisiä vain, mutta kumminkin ees vähän. 


Tick-tock-kisassa Albina voittaa kyllä kirkkaasti toisen tik-takittelun, joka ainakin omassa kategoriassa hiipi ajoittain myötähäpeä/loppuisi jo -kategoriaan. Esityksen paras anti on mies hamsterinpyörässä, joka pääsi myöhemmin Måns Zelmerlövin ja Petra Meden legendaariseen, loistavaan, upeaan, huikaisevaan esitykseen / euroviisututoriaaliin Love, Love, Peace, Peace. Jonka toki myös linkitän tähän, linkitän sen ihan minne vaan aina jos pystyn. Mutta ensin aikaa mittaamaan, joskus kolme minuuttia tuntuu pitkältä:


Ja näin ne viisut pitää tehdä:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...