maanantai 23. maaliskuuta 2015

Aurinkoa Australiasta

Ei-niin perinteinen viisumaa (mutta perinteinen viisufani-valtio) osallistuu tänä vuonna kutsuvieraana Euroviisuihin, ihan kilpailijana. Viisujen 60-vuotissynttäreiden kunniaksi Australia kutsuttiin mukaan kisaamaan. Mielestäni oikein hauska ja mainio juttu! Australia hyppää suoraan finaaliin, ettei sen mukaan tulo lisäisi yhtä kilpailijaa semifinaaleihin ja vaikeuttaisi näin ko. semifinaalia.

Australia valitsi edustajakseen Guy Sebastianin, reilu kolmikymppinen  australialaislaulaja. Kappaleeksi edustajalle valikoitui Tonight Again, mainio tsipale, joka tuo mielestäni mainiosti Australian aurinkoa Eurooppaan. Letkeän menevää, viisu on mun makuun ja ainakin nyt näillä kuunteluilla tämän vuoden parhaimmistossa.

Mainiota, Australia, mainiota. Mukavaa kun ovat mukana, hauska piristys kuvioihin. Osallistuminen on tosiaan juhlavuoden juttuja, eli ainutkertainen - paitsi jos Australia voittaa, silloin saisi osallistua vielä ensi vuonna. Ai niin, jos mietitte mitä kävisi jos Australia voittaisi: Euroviisut eivät siirtyisi Australiaan seuraavana vuonna, vaan ne pidettäisiin jossain Euroopan maassa.

Tässä tämä pläjäys, leppoisaa aurinkoista fiilistä, nauttikaa!

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...