keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Toinen harjoituspäivä Tukholmassa

Voi että ja hitsin pillit, tätä kun katselee tulee ihan kamalan innostunut olo... Ai että! Niin hyvältä näyttää ja kuulostaa, että tohkeilen täällä ja odotan tiistain semifinaalia. Niin loistavia viisuja kisaamassa! Tosin kun noin monta mun suosikkia mukana, pelkään pahoin, etteivät kaikki pääse finaaliin. Varsinkaan ne hieman erikoisemmat, noin viisugenrenä, Montenegro ym. Itse asiassa on kahdeksan, jotka haluan tästä semistä finaaliin, joten ei ole todennäköistä, että kaikki pääsevät. Eli jännitän.... Mietin miten onnistuu livelaulut kiinnostavilta esiintyjiltä, ja studion soundchekissä kuulostivat kyllä hyvältä, Minus One (Kypros), Jüri Pootsman (Viro), ja Bosnia-Hertsegovinan tiimi. Zoën esiintymistä ei harmi kyllä kuullut tässä vielä, mutta katsotaanpas lisää toisen treenipäivän videoita...


Wau! Suosikkini näyttävät aivan mahtavalta. Ja kuulostavat. Tästä ekasta semistä tulee aivan mahtava! Ja ihanaa, Itävallan Zoëlla on taustalla ennakkokatseluvideosta tutut kukat ja kaikki. Ja vitsit, kaksi rokimpaa samassa semissä... Mietin alkuvuodesta, että ehkä tulee tylsä viisuvuosi, mutta ei tosiaan siltä vaikuta nyt kun on tehokuunnellut näitä. Tosin mikään vuosi ei varmaan pääse lähivuosissa huippuvuoden 2010 tasolle, yks parhaita koskaan. Kelpo vuosi tästä tulee kyllä!

Bosnia-Hertsegovinan tiimin haastattelu backstagella: Friendship is the key

Komeaa kuunneltavaa... Ja lisää haastattelua. Tässä löydetään selkeästi maailmanrauha ja kaikkea. Hyvä niin!

Montenegron Highway backstagella. Mikään ei ole niin mainiota kuin pieni laulunäyte (jos osaa laulaa). Osaavat ihan kivasti. Tämän semifinaalikohtaloa jännitän kovasti, mä laittaisin ihan selkeästi finaaliin, mutta entä koko muu viisukansa...

Montenegron Highwayn ensimmäinen lavaharjoitus. Astetta rokimpaa, mainiota, Montenegro. Montenegro on kyllä ollut ihan mainio useampanakin vuonna (erityisesti legenraarinen Euro Neuro, Rambo Amadeuksen esittämä viisu vuodelta 2012). Tästä Highwayn viisusta tykkään, rokrok!

Pootsmann. Jüri Pootsmann. James Bondin seuraaja.

Oih ja voih ja miten jotain näin suloisen ihanaa! Tästä tulee niin hyvälle mielelle, mä olen ihan rrrrakastunut tähän viisuun. Kepeää, kaunista, entisaikojen viisujen tyyliin. Tämän on vaan ihan pakko päästä finaaliin tai saan jonkinasteisen hepulin. Eli odottakaa jännityksellä tiistain semifinaalin tuloksia.

Jep. Just niin hyvä kuin odotinkin. Ja ihanaa kun on nuo kukat ja kaikki, toivottavasti on hyvin samankaltainen kuin se esikatseluvideon tausta... elleivät keksi jotain vielä hienompaa. Nyt ainakin näyttäisi siltä, että on esikatseluvideon mukainen. Tuleekohan varsinaiseen esitykseen tuulikoneita helmoja hulmuttamaan? Kyllähän nyt tuulikone kuuluu jokaiseen itseään kunnioittavaan viisuesitykseen... I'm ready, bring on the wind machine!

Kyproksen Minus One backstage-haastattelussa. Tulevaisuuden tavoitteina mm. Euroviisut ensi vuonna Nikosiassa  ja baariin meneminen. Siinähän sitä.

Oonko mä jotenkin tottunut kappaleeseen ja kestän paremmin kertosäkeen humppapumppaa (kun a-osa on kumminkin parempi) vai onko tätä sovitettu uudestaan... Kuulostaa nimittäin hyvältä. Valoja, anyone, ihan komeat kulissit on Tukholmassa.


Nyt on nähty ensimmäisen semifinaalin ensimmäiset harjoitukset, kaikki osallistujat. Ja nyt odotellaan tiistaita, saa nähdä miten käy! Jos mun toiveet käyvät toteen (no tuskin käyvät, siellä on näitä ihan varmasti jakoon meneviä, esim.  vaikka päällään seisoen laulaisivat takaperin kansanlauluja), muttasiis JOS mun toiveet käyvät toteen, finaaliin tästä menevät, esiintymisjärjestyksessä lueteltuna:

Suomi
Kreikka
Alankomaat
Unkari
Kypros
Itävalta
Viro
Montenegro
Islanti
Bosnia-Hertsegovina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...