perjantai 6. toukokuuta 2016

Neljäs harjoituspäivä Tukholmassa

Eilen oli neljäs harjoituspäivä Tukholmassa, toisen semifinaalin toisen puoliajan viisuedustajat. Tässä on muutama hyvä ja muutama ok ja muutama blaaaaah... Tuossa tiivistelmävideossa meininki näyttää hyväntuuliselta ja aikamoinen tohina siellä on käynnissä. Tykkään näistä taustatyön esittelyistä, se hetki kun esiintyjät ovat lavalla, on kuitenkin niin pieni osa koko tuosta sirkuksesta.

Lavaharjoitukset erittäin tiiviinä pakettina

Tanskan edustajapoppoo Lighthouse X esitteli backstagella pukeutumistaan... "... and... this is a plastic bag." Nyt jos käyttäisin hymiötä, tähän tulisi sellainen, joka nauraa silmät ristissä.

Tanskan ensimmäinen lavaharjoitus... ja Lighthouse X:n kommentit kappaleesta. Aivan täydellinen viisuksi, maailmanparannusta ja kaikkea! "We can all make a difference if we choose to do so. It might be a small change, but it can have a huge impact on others. So, let's all be soldiers of love." Ja tää sujuvasti vuorotellen lausuttuna, toisen ajatusta täydentäen... Voiko tämän paremmin täyttää viisukriteerin "maailmanparannus". Hiukan hömpänpömppää koko kappale, mutta olen kyllä heikkona tähän. Top kympissä, ehdottomasti.
Varsinkin kun saan tästä vahvat fibat Tanskan viisuvoittajaan vuonna 2000 - Olsen Brothers viisullaan Fly on the wings of love. Ei itse kappaleesta niinkään, mutta sen saundista ja tuosta lavashow'sta.

Georgian poppoo backstagella, mukavan oloinen tää haastateltava, huumorintajuinen. Mikä nyt ei vaikuta kappaleen tasoon, mutta onpa sentään hyvä, kun on top kympissä, ettei ole yltiöärsyttävä tiimi. Nuo muoviset varusteet lavalle ovat hassu ja mainio idea!

Astetta rokimpaa, hyvä. Pidän tästä jatkuvasti enemmän, kuuntelu kuuntelulta. Mulla on nyt kolmen rokimman lempparitiimi, Georgia, Kypros ja Montenegro, joiden pääsyä finaaliin jänskään nyt kovasti! Jos mahdollisuuksia mietin, niin pidän näistä kolmesta todennäköisimpänä läpimenijänä Kyprosta, Georgia on ehkä ja Montenegro aika siinä ja siinä... Mutta olen mielelläni väärässä epäilyjeni kanssa, jos kaikki menevät kirkkaasti jatkoon finaaliin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...