lauantai 17. helmikuuta 2024

UMK 2024 - see me SLAY!

 Uuden Musiikin kilpailu kisattiin viikko sitten, ja voittaja ylivoimaisilla yleisöäänillä on Windows95man viisulla No Rules! Kisaamassa oli monta hyvää biisiä, esimerkiksi Sexmanen Mania, jonka sanat kolisivat tosissaan: "Mä taian olla vähä hullu tähän maailmaan, vaan myrskyn silmäs saan ilmaa, liikun ilman haarniskaa..." Niin täsmällisesti kuvattuna ajatuksiani. 

Mutta tässä en keskity kisaajiin vaan itse Uuden Musiikin kilpailuun ja siihen, miten mahtava se on!! 

Ilta lähti käyntiin heti ihan järisyttävän mahtavasti. Kuumaa ja Benjamin vetäisivät avausnumeron, joka oli aivan ylivoimainen! Monet viisuharrastajat kehuvat UMK:ta yhtenä laadukkaimmista kansallisista karsinnoista ja todellakin, ihan parhautta. Tämän vuoden kisaajien sisääntulokin oli niin hieno, että meni kylmät väreet ja hihkuin itsekseni kotona ja hoilasin mukana. Kuten Benjamin selosti: "Tämä ilta on ylivoimaisesti parasta, jota voi vain olla, so fab, so extra, so UMK!" TODELLAKIN!


Väliaikaohjelmat olivat myös ihan holtittoman upeita. Tässä "kisasta pudonnut kahdeksas kisaaja", eli Pilvi Hämäläisen viisutyrkkybiisi. Kieltämättä täyttää kaikkia viisuklisheiden vaatimuksia ja esitys... oh là là! 12 points, vähintäänkin, pitäis olla 12 points plus. 

Ja sitten vielä tää, illan hillittömin ja räjähtävin meininki. Jo yhdistelmä Käärijä ja Erika Vikman kuulosti erittäin jännittävältä, ja lopputulos on enemmän kuin mitenkään pystyi odottamaan. Show, biisi, Käärijä ja Vikman, tämä on ihan holtittoman hieno. Kiitos Yle, nyt nimittäin tehtiin just täydellistä show'ta!

Niin ja tietenkin. Tätä ei tarvitse edes selittää. Tämä on jo viisulegenda:

Hyvä Suomi, hyvä Yle, hyvä UMK! Aivan loistava ilta!

Ja tänä vuonna Euroviisut ja koko maailma vallataan tällä:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...