torstai 5. helmikuuta 2015

Joskus sitä miettii kansallisten karsintojen valintoja...

Kuten taas tänään.

Rakentelen taas Spotifyssa Viisut-soittolistaani. Kaikkea viisumusaa, myös karsintoihin jääneitä, monessa maassa karsintoihin kompastuu hienoja kappaleita. Esimerkkinä tämä, Ralf Gyllenhammarin (Mustach-yhtyeen laulaja) Bed on Fire -biisi. Oijee!!! Tätä ois ollut komeaa kuunnella Malmö Arenalla livenä! Hieno kappale, ja taas yksi syy olla kateellinen ruotsalaisille Melodifestivalenista. Olette kenties muutaman kerran huomanneet jotain pientä sellaista kateudenpoikasta länsinaapureiden Melodifestivalen-sirkuksen vuoksi... Näin hieno kappale eivätkä tollot laittaneet sitä edustamaan!




Sen sijaan Andra chansen -karsinnan kautta (pudonneita, jotka saavat toisen mahdollisuuden karsia finaaliin pääsystä) viisuedustajaksi nousi sinällään ihan söpö Robin ja jollotus You.


No, ei siinä mitä, mutta kun Melodifestivalenin finaalissa Gyllenhammaria enemmän sai ääniä jopa tämä, Sean Banan ja sekamelska Copacabanana. Jep. Heja Sverige, hejsan hopsan falleralleraa...




No, sentään oli jotain iloa Melodifestivalenista tuona vuonna, hulvaton Lipstick-taistelu juontajien Ginan & Dannyn ja Jedwardin välillä. Jedward. <3 (tällaisessa tilanteessa ihan selkeästi sallitaan sydän-hymiö)


Ja okei, Melodifestivalenin finaalissa nähtiin taas, että kyllähän tuo naapurin karsinta on vähän noin niinkuin näyttävämpää sorttia kuin UMK. Onnea vaan uudelle musiikille ja uusille esiintyjille, mutta no, naapurissa viskattiin väliaikaviihteeksi legenda Carola vetäisemään version Främling - 30 vuotta myöhemmin. Että. Menen mököttämään ja kuuntelemaan Spotifysta jotain ikimuistoisia kappaleita UMK:n historiasta. Kuten esimerkiksi... ööh... vaikka... 

No yksi tuli mieleen. Eläköön siitä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...