torstai 16. toukokuuta 2013

Ding Dong!

Huom! Tämä viesti on julkaistu 02/14, poimin sen Facebookista, tuolloin tätä blogia ei ollut.

Ai että eillä on ihana lomakoti
Eli perillä ollaan, meillä on vuokrattuna kaksio Malmön keskustassa. Äsken käytiin ruokakaupassa (mazariini-leivoksia!) ja kohta kaffea ja sitten kohti Malmö Arenaa. Joka puolella on viisujen julisteita ja ilmoituksia, asemalla isoja perhosia, täällä tapahtuu jotain...
Kohta Ding ja Dong ja viisukyynikko lähtevät tsemppaamaan Kristaa finaaliin!
 Lisäys myöhään yöllä...
Niinhän se meni Krista finaaliin niin että napsahti. Meillä oli aika mainio ilta, ensin Malmö Arenan ravintolan ulkoilmassa dj soitti viisumusaa, siellä oli mainio meininki. Meidän paidat herätti ihastusta, eri maiden fanit halusivat kuvata meitä, jopa portugalilainen gay-lehden toimittaja kysyi saisiko kuvata Krista-artikkelia varten meidät.

Mutta paras tuli kun dingdong-meiningillä kapusimme portaita niin ylös kuin päästiin mennäksemme paikoillemme piippuhyllylle... Yksi henkilökunnan jäsen kysyi haluaisimmeko paremmat paikat. Että mitähäh? No, ei siinä mitä, tosiaan saimme sitten uudet paikat lavan vierestä A-katsomosta. Hups. O-o-ou dingdong. 

Hurrasimme, hihkuimme, lauloimme ja olimme ihan epätodellisissa tunnelmissa. Että hei täällä! Oli just niin hienoa kuin odotinkin, ja vielä enemmän, se tunnelma ja kaikki. 

Pari isoa pettymystä tuli tuloksissa, itku meinasi päästä kun Sveitsi putosi. Mutta hei, Suomi jatkossa, se on tärkeintä ja hyvä meininki. 

Ihanaa oli, jotenkin siellä koko areenalla oli hyvä meininki, iloisia ihmisiä, ihmiset kannustivat oman maansa lisäksi muitakin, jotenkin... hyväntuulisen ihanaa. 

Jäsen P ja minä ihan holtittoman innoissamme, elämän ensimmäistä kertaa viisuissa, ja kohta se alkaaaaaaa...

Jäsen J:n kengät sopivat tunnelmaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juries, may I have your votes, please...